Marketing

ULTIMATE WHATSAPP STRATEGY CLASS

Zero Cost Marketing 101 : Whatsapp Strategy Class Apa sebenarnya tools, strategy atau taktik yang ade dalam Whatsapp ni? Saya dah tampal skrip close sales yang HQ provide, tak dapat pon nak close ramai? Dah ada macam2 jenis Whatsapp skrg ni. Tak tahu nak guna wsp…
GeneralMarketing

Google Search: Konsep dalam Daily Life kita

Cuba kita fikir balik zaman sekolah dulu, cikgu ada cerita tentang Orang Purba; zaman paleolitik yang mana masa zaman tu orang purba ni duduk dalam gua, memburu, mempunyai keluarga dan hidup secara nomad. Zaman tu, bahasa pon belum wujud apatah lagi kereta Preve. So…
Marketing

6 LANGKAH MUDAH MENCIPTA FACEBOOK UNTUK PERNIAGAAN.

Facebook page bukan satu pilhan tetapi satu keperluan untuk mereka yang menjalankan perniagaan di Facebook. Bagi mereka yang belum mempunyai Facebook Page ini, jom ikuti langkah mudah untuk mencipta akaun perniagaan versi 2021. Langkah Untuk Mencipta Facebook…
General

Pandemik Covid19 : Buka Mata Usahawan Di Malaysia

Semenjak Covid-19 mula menular di Malaysia pada bulan Mac 2020, kita dapat melihat situasi yang begitu menyedihkan melanda kebanyakkan Usahawan yang mempunyai kedai fizikal di pasaraya-pasaraya besar, butik-butik, lot-lot kedai di kawasan bandar atau luar bandar, restoran…