General

FAHAMI RESULT IKLAN FB ADS

Ramai usahawan yang dah mula pandai buat iklan facebook ads. Tapi masih ramai yang belum pandai menganalisa prestasi iklan FB ADS. Jadi untuk artikel kali ini saya nak kongsikan 5 teknik mengukur keberkesanan iklan Facebook anda. FB ads Result Analysis 1.
General

3 TEKNIK MENULIS COPYWRITING POWER!

Kalau boleh semua benda kita nak power kan? Apa yang dimaksudkan dengan copywriting power tu? Untuk perkongsian posting kali ni, saya nak berikan TIGA (3) tips cara menulis copywriting yang berkesan. Atau orang putih kata, impactful!Dalam pemasaran digital, tidak sempurna…
General

6 TOOLS FACEBOOK ZERO COST MARKETING

Siapa yang tak suka dengan benda FREE seperti FACEBOOK ZERO COST Marketing kan? Syarikat yang dah buat sales berjuta setiap bulan pun masih gunakan platform marketing percuma yang Facebook bagi ni. Apatahlagi usahawan yang baru bermula.. Jadi saya sangat teruja untuk…